BURGASIT.com - уеб сайт , изработване, дизайн, админ панел в Бургас

УЕБ ДИЗАЙН БУРГАС

     Дизайн и изработка на уеб сайтове - Бургас

 BURGAS IT - БУРГАС ИТ - Уеб Дизайн

      В съвременния динамичен свят все по-голямо значение придобива новата среда за разпространение на информация World Wide Web. Вече е въпрос не само на престиж, но и необходимост да имате свое място в този виртуален свят - свой web ( уеб ) сайт.
       Ние Ви предлагаме web (уеб ) дизайн и изграждане на представителен личен, фирмен или корпоративен web ( уеб ) сайт - в зависимост от Вашите нужди. Уеб Сайта може да бъде само информативен или да предлага различни услуги on-line.

Услуги свързани с изработката на сайт

При нас ще получите комплексно обслужване: от регистрация на домейна, през web ( уеб ) дизайн, web ( уеб ) програмиране, регистриране в търсещите машини и директории, оптимизиране на уеб сайта за търсещите машини и хостинг.
       Предлагаме много по-добри цени в сравнение големи web дизайн студия с огромен персонал и разходи. Предлагаме това което могат да Ви предложат най-големите студия за web ( уеб ) дизайн, но на много по-ниска цена.

Какво точно включва цената на един уеб сайт?

       Регистрация на име (домейн – например vashetoime.com), което се закупува за период от една година, разполагане във виртуалното пространство (хостинг - закупува се за период от една година) и изработка на самия сайт.